marime text:

Un hot cu politistii pe urme s-a aruncat in apele Somesului!

Un barbat s-a aruncat, sambata, in raul Somes, in dreptul localitatii Capalna din Salaj, incercand sa scape de politistii care il urmareau, suspectandu-l ca a furat cabluri de cupru din reteaua Romtelecom, in comuna Galgau, el fiind cautat de echipajele Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta.
Un hot cu politistii pe urme s-a aruncat in apele Somesului!

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie al Judetului (IPJ) Salaj, Maria Cristea, a declarat corespondentului MEDIAFAX ca politistii l-au gasit pe barbat deplasandu-se pe carosabil, intre localitatile Galgau si Capalna, si i-au cerut sa se legitimeze si sa arate continutul gentii pe care o avea, moment in care acesta si-a abandonat bagajul, a luat-o la fuga spre raul Somes si s-a aruncat in apa.

"Politistii din cadrul IPJ Salaj au constatat sambata ca persoane necunoscute au sustras o cantitate insemnata de cabluri din cupru din reteaua Romtelecom, la iesire din localitatea Galgau. Au fost demarate cercetari si, la scurt timp, politistii au vazut un barbat care se deplasa pe carosabil, intre localitatile Gilgau si Capilna, ducand o geanta voluminoasa in mana. Cand i-au cerut barbatului sa se legitimeze, acesta a luat-o la fuga spre Somes si s-a aruncat in apa, el fiind acum cautat de echipale ISU", a declarat Maria Cristea.

Potrivit sursei citate, in bagajul abandonat de barbat politistii au gasit cabluri de cupru ce provin din reteaua Romtelecom.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta "Porolissum" Salaj, Lucian Jacodi, a declarat corespondentului MEDIAFAX ca echipajele de interventie il cauta in apele raului pe barbat folosind barci de cauciuc si cangi.

"Speram sa il gasim in viata. Apa Somesului este adanca, iar curentii sunt puternici, astfel ca nu putem estima timpul necesar pentru a-l gasi. Oricum, cautarile vor fi desfasurate astazi (sambata - n.r.) pana la caderea intunericului, iar daca nu il vom gasi in tot acest timp, cautarile vor fi reluate maine dimineata", a declarat Lucian Jacodi.

IPJ Salaj a inceput o ancheta pentru stabilirea exacta a modului si a imprejurarilor in care au fost furate cablurile de cupru, pentru stabilirea cantitatii de cabluri sustrase si pentru identificarea barbatului si stabilirea implicarii lui in acest caz.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu