marime text:

Un geam lasat deschis la o banca din Cluj a dus la o tentativa de jaf

O incercare sa jefuiasca o banca a facut miercuri, seara un individ care s-a strecurat pe geamul lasat deschis de la o institutie bancara din Cluj. A ravasit tot sediul si le-a provocat un soc angajatilor care au venit la prima ora la serviciu.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Banca se afla in cartierul Manastur, iar individul a patruns in interiorul ei pe o ferestra aflata in spate, care a ramas deschisa. S-a urcat pe un grilaj, iar de acolo s-a catarat pena la un geamul mic, prin care s-a strecurat in interior.

Nu stia insa ca in banca nu sunt bani sau bunuri de valoare, asa ca dupa ce a intors totul pe dos, a plecat tot pe fereastra.

Politistii au venit de urgenta la fata locului sa caute probe, au prelevat si amprente si urme de la incaltaminte si incearca sa-l gaseasca pe individ in baza lor de date. In plus, verifica si imaginile pe pe camerele de supraveghere din banca.

Singurul indiciu despre intrus este deocamdata ca trebuie sa fie vorba de o persoana destul de subtirica, de a reusit sa se strreceoare pe geamul mic. Daca va fi gasit vinovat, risca sa fie acuzat de tentativa de furt.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu