marime text:

Omul de afaceri aflat la bordul elicopterului care s-a prabusit are o avere de 50 de milioane de euro

Un milionar roman din topul Forbes, colegul sau de vanatoare si pilotul lor au cazut luni cu elicopterul in Delta Dunarii. Cel care se afla la mansa incerca sa faca o aterizare fortata, dupa o decolare cu mari probleme. La cateva secunde dupa ce barbatii s-au indepartat de aparat, nevatamati, acesta a fost cuprins de flacari.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Elicopterul, care apartine unei firme de aero-taxi, a incercat sa decoleze luni dimineata, in jurul orei 8 si jumatate. Martorii isi amintesc ca in mai putin de un minut, era din nou la pamant, in flacari.

In stare de soc, pilotul le-a spus autoritatilor ca inca nu are o explicatie pentru ce s-a intamplat.

Imediat dupa decolare, elicopterul a inceput sa aiba niste miscari bruste si nu s-a mai supus comenzilor. La un moment dat, s-a inclinat catre partea dreapta in spate. Din cauza altitudinii foarte mici, rotorul a atins pamantul, iar lovitura a dezechilibrat elicopterul, care s-a rasturnat. Atunci, pilotul i-a scos pe cei doi pasageri din cabina si la putin timp, aparatul de zbor a luat foc.

Cei doi pasageri venisera in Delta la o partida de pescuit si vanatoare. Unul dintre ei este Nucu Dobronauteanu, un cunoscut om de afaceri din Dobrogea, proprietar de domenii de vanatoare si ferme piscicole din Tulcea si actionar la Murfatlar. El face parte dintre cei mai bogati 500 de romani aparuti in Topul Forbes, unde ocupa, impreuna cu fratele sau, pozitia 100 din clasament, cu o avere estimata la 50 de milioane de euro.

In toata povestea, pilotul George Pata este de fapt marele salvator. Daca isi pierdea sangele rece, accidentul ar fi putut capata proportii dramatice, spun colegii lui.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu