marime text:

Un detinut roman s-a spanzurat intr-o inchisoare de langa Venetia!

Un detinut roman in varsta de 34 de ani s-a sinucis prin spanzurare intr-o inchisoare din apropiere de Venetia, informeaza site-ul Notizie.Virgilio.it.
Un detinut roman s-a spanzurat intr-o inchisoare de langa Venetia!
Ilie N., un roman domiciliat in localitatea Vigonovo (provincia Venetia), s-a spanzurat duminica dupa-amiaza in celula inchisorii Santa Maria Maggiore din apropiere de Venetia.
 
Romanul se afla in detentie din 10 februarie, fiind acuzat ca i-a sustras prin amenintari 300 de euro fostei prietene romance.
Potrivit organizatiei italiene Ristretti Orizzonti, romanul a sustinut tot timpul ca era nevinovat si se automutilase in urma cu cateva saptamani, astfel ca fusese transferat cateva zile la un spital al penitenciarului.
 
La revenirea in inchisoare, romanul trebuia tinut sub supraveghere, dar conducerea penitenciarului sustine ca nu are suficienti gardieni. Detinutul s-a spanzurat in timp ce colegii sai de celula se aflau in curtea inchisorii dupa masa de pranz.
 
Procurorii italieni s-au deplasat la penitenciar pentru a stabili cu exactitate circumstantele in care s-a produs incidentul.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu