marime text:

UPDATE: Un detinut condamnat pentru ca si-a violat fiica a evadat!

E alerta maxima in Timis, dupa ce un detinut a evadat luni dimineata, de la un punct de lucru in regim deschis. Barbatul fusese incarcerat pentru ca si-a violat  in urma cu cativa ani propria fiica. A fugit acum de sub nasul gardienilor si o armata de politisti il cauta.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Din primele informatii, se pare ca detinutul in varsta de 47 de ani a profitat de lipsa de atentie a gardienilor si s-a facut nevazut, luand-o la goana printr-un cimitir.

Barbatul lucra impreuna cu alti 20 de detinuti la constructia unei hale, unde erau paziti de doar doi gardieni. Fusese condamnat la 10 ani de inchisoare, dupa ce in anul 2005, isi violase propria fiica. Mai avea cel mult un an pana la eliberarea conditionata, deoarece in anii de detentie nu a avut nici o abatere. Tocmai de aceea a intrat si in programul de lucru in regim deschis, unde detinutii nu sunt paziti efectiv, ci doar supravegheati.

Mai multe echipaje insotite de caini special dresati rascolesc intreaga zona, in cautarea barbatului.

Daca va fi prins, barbatul ar putea fi condamnat pentru inca 5 ani de inchisoare, pe langa cei pe care ii mai are de ispasit.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Galerie foto
Scrie un comentariu