marime text:

Un dependent de droguri si-a dat foc apartamentului! Pompierii au chemat jandarmii, ca sa poata interveni!

Inarmat cu un topor si in plina criza de isterie, un tanar din Bucuresti a oferit duminica un spectacol jalnic. Individul si-a incendiat casa, spre groaza vecinilor, iar atunci cand a vazut pompierii, a devenit si mai agresiv.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.In disperare de cauza militarii au cerut ajutorul jandarmeriei, ca sa nu arda tot blocul, sub ochii lor.

Scenele cu scutieri fiorosi sunt extrem de rare. Si totusi, fara ei, pompierilor le-ar fi fost imposibil sa intre in casa cuprinsa de flacari. Cel care a incendiat-o este chiar proprietarul, un individ dependent de droguri, potrivit autoritatilor.

De altfel, militarii s-au chinuit mai mult sa il prinda pe scandalagiu, decat sa stinga valvataia. Vecinii individului sunt exasperati. Oamenii povestesc ca de luni de zile, viata lor este un calvar.

Piromanul a fost coborat pe o taraga si urcat  in masina celor de la SMURD, unde a primit ajutor. S-a ranit la picior, in timp ce se batea cu pompierii, insa focul nu l-a atins.

Barbatul a fost dus la spitalul Bagdasar Arseni. Cei care il cunosc se tem ca va fi externat curand si va continua sa ii terorizeze.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu