marime text:

Un copil de 3 ani, lasat in grija unei vecine, a murit calcat de un camion!

Aveti grija pe mana cui va lasati copiii! Un baietel de 3 ani, din Caras, a murit luni calcat de un camion, dupa ce o vecina l-a scapat din ochi. Mama lui il lasase in grija femeii, cat timp a fugit sa ia o paine, iar cand s-a intors a cazut tot cerul pe ea.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Mama baietelului de 3 ani plecase sa cumpere o paine de la magazinul din localitatea Mehadia. A avut incredere in vecina in grija careia il lasase pe copil, insa ea s-a luat cu treaba si l-a scapat din ochi. Impreuna cu copiii femeii, s-a strecurat afara din curte si a ajuns in capatul strazii, care se intersecta cu drumul national 6 Herculane - Caransebes, extrem de circulat.

Doar copilul de 3 ani s-a aventurat sa traverseze - ceilalti, de 5 si de 7 ani, si-au dat seama de pericol si s-au oprit. Intr-o fractiune de secunda, baietelul a fost spulberat.

Desi soferul camionului nu avea viteza mare si a oprit imediat dupa impact, copilul nu a mai putut fi salvat. Era o manuta de om si n-a avut nicio sansa in fata colosului de metal.

Politistii au deschis o ancheta si urmeaza sa stabileasca daca femeia care nu l-a supravegheat pe copil poate fi trasa la raspundere in vreun fel.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu