marime text:

UPDATE: Baiatul care si-a UCIS violatorul a avut un complice?

O ura adunata in suflet ani de zile si sechelele unei tentative de viol l-au transformat, se pare, pe un elev de 14 ani din Constanta intr-un criminal cu sange rece.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.UPDATE: Anchetatorii spun ca pe corpul victimei sunt doua tipuri de lovituri, date cu doua arme diferite de doua persoane cu forte diferite. Pana la acest moment, copilul suspectat de crima nu si-a recunoscut fapta.

Adolescentul este principal suspect intr-un caz de omor, iar victima este chiar barbatul care in urma cu opt ani ar fi incercat sa profite de el. Medicii legisti spun ca victima are lovituri extrem de dure pe care le-ar fi putut face doar un om manat de o furie oarba.

Trupul barbatului a fost descoperit intamplator de o femeie care a vazut urmele de sange. Criminalistii au izolat imediat zona si au inceput sa stranga dovezi. In paralel, alti politisti au demarat interogatoriile. Din aproape in aproape au ajuns la elevul, acum in varsta de 14 ani. Luati la intrebari de anchetatori, bunicii copilului nu si-au putut crede urechilor.

Apropiatii elevului recunosc insa ca adolescentul il ura pe barbatul gasit mort acum. In urma cu opt ani, individul care avea ceva probleme psihice, ar fi incercat sa-l violeze.

Anchetatorii nu exclud varianta ca omul sa fi fost omorat de mai multe persoane. Medicii legisti spun ca a fost lovit cu mai multe corpuri dure si, se pare, de doua persoane diferite.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu