marime text:

Un camion incarcat cu butelii, implicat intr-un accident, pe DE 87

Un accident banal se putea termina cu o tragedie, miercuri seara, pe Drumul European 87, in judetul Braila. O masina incarcata cu butelii a intrat in balans si a acrosat remorca unui camion parcat, trantind-o la pamant. Din fericire, buteliile erau goale.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Soferul unui camion cu remorca a tras pe dreapta, la marginea comunei brailene Cazasu, ca sa remedieze o defectiune aparuta la pompa de alimentare. Omul doar ce terminase reparatia si urcase in cabina, gata sa plece din nou la drum, cand a simtit o zguduitura puternica. A coborat din masina si si-a vazut remorca prabusita pe sosea, serios avariata. Si-a dat seama ca aceasta fusese agatata de un camion incarcat cu butelii, care trecuse pe langa el, cu cateva secunde inainte.

Politistii sositi la fata locului au stabilit ca autovehiculul ce transporta butelii a intrat in balans exact cand a trecut pe langa camionul parcat si a lovit remorca. Din fericire, buteliile de gaz erau goale, pentru ca altfel, s-ar fi putut produce o adevarata nenorocire.

Soferii implicati in accident s-au ales doar cu sperietura, iar cel neatent si cu o amenda.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu