marime text:

Un cal, complice la furtul unei masini! Stapanul pusese ochii pe autoturismul vecinului!

Masina furata cu un cal putere! Autorul ispravei este un tanar de 21 de ani, din Suceava, caruia i-au cazut ochii pe automobilul vecinului. Si-a ales complice la furt propriul cal, pe care l-a inhamat la autoturism si l-a tractat cativa metri. Apoi s-a urcat el la volan, cu gand sa faca o plimbare, doar ca a ajuns cu masina intr-un copac si asa a fost descoperit.  
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Tanarul era baut bine cand, in toiul noptii, a vrut sa fure masina parcata in fata portii vecinului. Desi automobilul avea cheile inauntru, el s-a gandit ca ar fi mai bine sa-l tracteze cu calul, ca sa nu-i trezeasca pe proprietari cu zgomotul motorului.

Cand s-a indepartat de locuinta vecinului, hotul a dat drumul calului si s-a urcat la volan. Desi nu are carnet, a vrut sa faca o plimbare, care s-a dovedit insa mai scurta decat planuise: dupa o manevra gresita, s-a izbit de un copac si a avariat serios autoturismul.

Speriat, tanarul a abandonat masina, dar dupa cateva ore, s-a trezit cu politistii acasa. Oamenii legii au intocmit pe numele sau dosar penal pentru furt calificat, conducere fara carnet si fuga de la locul accidentului.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu