marime text:

Un bucurestean si-a agresat sexual cei doi copii, dar si pe un coleg de clasa al acestora!

Un bucurestean care ar fi agresat sexual trei copii, a fost retinut de politisti. El se afla la aceasta ora in fata procurorilor care vor decide daca cer arestarea lui sau nu.
Un bucurestean si-a agresat sexual cei doi copii, dar si pe un coleg de clasa al acestora!

Barbatul, in varsta de 39 de ani, este tata a doi copii. O fata, in varsta de 14 ani, care a reclamat la politie agresiunea si un baiat, de 11 ani, care ar fi fost si el victima.

Fata de 14 ani le-a povestit politistilor de la Sectia 15 cum tatal sau a abuzat atat de ea cat si de fratele ei, dar si de alti minori pe care acesta ii racola.

Din cercetari a reiesit ca, in perioada 2009-2010, barbatul a abuzat de copiii sai minori, precum si ca acesta a inretinut acte sexuale cu un coleg de clasa al celor doi copii, in varsta de 12 ani.

Totodata s-a mai stabilit ca tatal sau racola diverse persoane de sex masculin pe care, in schimbul promisiunii unor relatii de prietenie viitoare cu fiica sa, ii determina sa accepte sa intretina raporturi sexuale orale cu el, acte ce se consumau in aceeasi locuita cu cea a familiei sale.

Mamei celor doi minori i-au fost aduse la cunostinta de mai multe persoane faptele comise de sotul sau de-a lungul timpului, pe care nu le-a crezut si chiar daca ar fi vazut aceste lucruri, nu l-ar fi denuntat pe sotul sau intrucat il iubeste.

Avand in vedere cele rezultate din cercetari, dar si pericolul in care acestia s-ar afla prin continuarea traiului sub acelasi acoperis cu parintii naturali, cei doi minori au fost institutionalizati.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu