marime text:

Un barbat si-a ucis sotia intr-un accident groaznic, de ziua lui!

Timpul s-a oprit in loc duminica noapte pentru o familie din Mangalia. Cei doi soti se indreptau catre casa cu masina, dupa ce sarbatorisera de Sfintii Constantin si Elena.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.La iesirea din localitatea 23 August, barbatul a pierdut controlul volanului si s-au rasturnat cu masina in sant. El a scapat ca prin minune, dar sotia sa a murit pe loc.
 
Cei doi sarbatorisera onomastica barbatului cu niste rude, iar cu putin inainte de miezul noptii au vrut sa se intoarca acasa. Desi bause toata ziua, barbatul de 63 de ani s-a urcat la volan. A apasat excesiv pedala acceleratiei si la intrarea intr-o curba, a pierdut controlul masinii.
 
Autoturismul a acrosat un parapet de protectie, iar o bucata din balustrada a smuls aripa si portiera din dreapta si a izbit-o pe femeie. Pompierii de la descarcerare abia au reusit sa scoata victimele.
 
Venit intr-un suflet la locul accidentului, fiul celor doi a ramas impietrit. Dupa ce va iesi din spital, tatal lui va fi anchetat pentru ucidere din culpa si conducere sub influenta bauturilor alcoolice.
 
Circulatia intre Mangalia si Eforie a fost ingreunata mai bine de trei ore, desfasurandu-se pe un singur sens. Curba unde s-a petrecut accidentul este una extrem de periculoasa si multi oamenii si-au pierdut viata aici.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu