marime text:

Un barbat si-a omorat sotia, iar apoi s-a spanzurat, in fata nepoatei lor de 4 ani!

Dubla nenorocire intr-o familie din judetul Iasi. Abia intors din Italia, unde a incercat zadarnic sa-si gaseasca de lucru, un barbat de 56 de ani si-a ucis sotia cu ciocanul si apoi si-a pus capat zilelor.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Omul a lasat un bilet in care le cere iertare celor patru copii ai lor, fara sa dezvaluie insa ce l-a facut sa-i lase orfani. La toata scena sinistra a asistat si o fetita de 4 ani, nepotica celor doi soti.

Rudele au banuit ca s-a intamplat ceva tragic, cand s-au trezit in toiul noptii la usa cu fetita de 4 ani. Copila tipa speriata, dar n-au reusit sa inteleaga nimic de la ea. Au mers atunci in casa celor doi soti, unde erau toate luminile aprinse, dar nici urma de ei. Abia cand oamenii au revenit in zori, au descoperit grozavia.

Vecinii povestesc ca miercuri seara, cand barbatul s-a intors acasa din Italia, i-au auzit pe cei doi soti discutand aprins. Nu pareau insa sa se certe, dar scandalul a izbucnit ceva mai tarziu.

Trupurile celor doi soti au fost transportate la morga pentru necropsie. Fiica lor cea mica, singura care se afla in tara, si-a chemat sora si fratii acasa ca sa-si inmormanteze parintii.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu