marime text:

Un barbat PERVERS a sechestrat-o si violat-o pe tanara care urma sa-i devina fiica!

Omul in care a avut o incredere oarba si care s-a gandit la un moment dat sa o adopte, s-a transformat in calaul unei tinere de 24 de ani, din Deva. Barbatul de 63 de ani a violat-o si a tinut-o sechestrata intr-o rulota, pana luni noapte, cand fata a reusit sa fuga de el.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Localnicii din satul hunedorean Vetel sunt socati de cele intamplate. Povestesc ca barbatul si-a construit o casa si un garaj de dezmembrari auto la doi kilometri de sat, pe vremea cand inca traia sotia lui.

Au vazut-o des pe fata pe acolo. Era eleva fostei sale sotii si, la un moment dat, cei doi au vrut sa o infieze. Dupa moartea femeii, in urma cu doi ani, fata s-a oferit sa-l ajute pe batran in gospodarie si, de doua ori pe saptamana, venea sa-i faca curat.

Luni insa, necuratul l-a impins sa o incuie pe fata in rulota si sa-si duca planul diabolic la bun sfarsit. Dupa cateva ore s-a intors si a incercat sa o violeze din nou. Acela a fost momentul in care tanara a reusit sa evadeze, iar acum barbatul nu mai recunoaste nimic.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu