marime text:

Un barbat cu ghinion - sotia a dat divort de el si l-a reclamat la politie pentru furt

De la dragoste la ura este doar un pas, care-i separa acum pe doi soti din Satu Mare, aflati in divort. Pe langa acest proces dureros, femeia l-a mai si denuntat la politie pentru ca i-a furat banii care nu mai sunt la comun.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Cei doi locuiau in aceeasi casa, pentru ca procesul de divort si partaj nu s-a finalizat.

Femeia are 38 de ani, iar sotul cu 6 ani mai mult. Spune ca i-a dat voie sa mai locuiasca impreuna cu ea din mila. Dar s-a suparat cand a vazut ca barbatul a luat din banii munciti cu truda de ea. Si chiar daca le-a schimbat ascunzatoarea, el a gasit-o de fiecare data.

Nu se lacomea la sume mari, lua de fiecare data cateva zeci de lei, dar incet-incet s-au strans 300. Nevasta pagubita n-a ezitat, plina de furie, sa-l denunte la politie, iar oamenii legii l-au prins usor, dupa ce au marcat banii cu un praf special.

Necazurile s-au ingramadit acum pe capul  barbatului suspectat ca si-ar fi jefuit nevasta: este cercetat pentru furt si pe deasupra trebuie sa-si caute urgent un alt acoperis deasupra capului, pentru ca femeia nu mai mai vrea sa-l tina in casa care este a parintilor ei. Cei doi au trei copii impreuna.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu