marime text:

Rafuiala cu focuri de arma intre interlopi, in centrul vechi al Capitalei

Lumea interlopa isi transeaza disputele cu focuri de arma chiar in centrul istoric al Bucurestiului. S-a intamplat sambata dimineata, iar un barbat a ajuns la spital cu rani la maini.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Cinci indivizi l-au atacat cu un pistol cu bile de cauciuc, insa aveau si cutite la ei. Sansa omului au fost niste agenti de la rutiera, aflati intimplator in zona. Astfel, politistii au reusit sa-i opreasca la timp pe agresori.

Putin dupa ora 8.00, pe strada Gabroveni s-au auzit urlete si zgomote ca la razboi. Mai multi indivizi bine facuti erau atat de preocupati sa prinda un alt barbat, incat nu si-au dat seama ca au ajuns langa o masina de politie.

In timpul altercatiei, cel urmarit a fost ranit la mana. Culmea, nu cu proiectilele de cauciuc, ci cu o arma alba.

In paralel pistolarul era imobilizat.

Pentru ca ranitul a refuzat internarea, a fost dus la audieri unde erau deja si patru dintre cei care il vanau.

Deocamdata, agresorii sunt acuzati de tulburarea linistii publice, ultraj si distrugere pentru ca au tras in doua masini parcate.

Un al saselea suspect a fost prins in cursul dupa-amiezii. Era inarmat. Potrivit anchetatorilor cu totii ar face parte din lumea interlopa iar victima le era datoare.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Galerie foto
Scrie un comentariu