marime text:

Un baiat de 14 ani si-a injunghiat cel mai bun prieten, pentru ca i-a furat iubita!

Suparat ca cel mai bun prieten i-a furat iubita, un adolescent de 14 ani, din judetul Brasov, si-a facut dreptate cu cutitul! L-a atacat pe amicul sau, si el tot un pusti de aceeasi varsta, chiar in timp ce dormea cu fata in pat. Miseleste, l-a injunghiat in piept si a fugit.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Victima a fost la un pas de moarte. Cutitul a trecut milimetric pe langa inima lui. A scapat insa cu viata datorita medicilor, care l-au operat de urgenta.

Politistii au reusit sa-l prinda pe agresolr si l-au dus in fata procurorului. La audieri, baiatul de 14 ani le- a explicat anchetatorilor ca ii pare rau pentru ce a facut, dar n-a suportat gandul ca iubita il inseala tocmai cu cel mai bun prieten.

In seara atacului, fusesera toti trei la o petrecere si cel mai probabil, alcoolul i-a dat curaj si victimei, dar si agresorului. Cu toate ca abia a implinit 14 ani, nu este exculus sa ajunga la inchisoare pentru ce a facut.  Este acuzat de tentativa de omor.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu