marime text:

Un austriac si-a ucis sotia, i-a invelit cadavrul si l-a ingropat in casa de vacanta din Covasna

Cadavrul unei femei de 60 de ani, o romanca stabilita inainte de '89 in Viena, a fost descoperit ingropat in curtea unei case din Romania, infasurat intr-un covor.  
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.L-au scos chiar politistii austrieci, care de la inceputul lunii o aveau in baza de date drept "disparuta" si il banuiau pe sot, si el roman, ca a ucis-o. Treceau printr-un divort urat, iar femeia i-ar fi cerut barbatului 100.000 de euro ca sa-si dea acordul pentru despartire. Imediat, el ar fi urzit un plan diabolic.  

Casa de vacanta a celor doi soti, din Covasna, s-a transformat joi in scena a cercetarilor. Politistii romani au aflat ca barbatul a cumparat-o acum 20 de zile. Atunci se pare ca si-a ingropat si sotia, o femeie in varsta de 60 de ani.

Cuplul a facut de curand o vizita in Romania - el i-ar fi spus ei, in plin proces de divort, ca ar vrea sa rezolve problemele. A fost o asa-zisa vacanta a impacarii. Anchetatorii cred ca a ucis-o pe drum, apoi a adus-o insa in locuinta abia achizitionata.

Cei doi, care locuiau la Viena, se aflau intr-un lung proces de divort, iar femeia i-ar fi pretins sotului 100.000 de euro ca sa-si dea acordul mai repede. De aici, intregul plan criminal, crede politia.

La inceputul lunii, abia intors din Romania, acesta a anuntat disparitia sotiei sale. Nu a fost insa prea convingator si politistii austrieci l-au retinut. Apoi au aflat ca ar fi cumparat o casa in judetul Covasna, cu putin timp inainte. Acum au descins aici si au descoperit cadavrul.

In acest moment, barbatul este in arest, in Austria, iar politistii il numesc suspectul lor principal.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu