marime text:

Femeia din Brasov a fost victima unui asasinat la comanda! VEZI mesajul sotului ei trimis inainte de tragedie

A fost crima la comanda in cazul femeii din Brasov, ucise in urma cu patru zile. Ipoteza a iesit la iveala chiar in ziua inmormantarii ei, cand apropiatii familiei au vorbit despre legaturile periculoase ale sotului sau.  
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Intre timp si anchetatorii au strans cercul in jurul unui suspect, dar si-au dat seama ca el a fost doar un executat si altcineva a cerut asasinarea femeii sau chiar a avocatului Victor Teodorescu.

Ipoteza este confirmata de cel mai bun prieten si in acelasi timp partenerul de afaceri al avocatului Victor Teodorescu, prezent vineri la inmormantarea femeii ucise. Implicat in afaceri complicate, fostul procuror si-a facut foarte multi dusmani.

Se pare ca inselase multi oameni cu sume mari de bani si era strans cu usa acum sa-i dea inapoi. Cu doar trei zile inainte ca nevasta sa-i fie omorata, Victor Teodorescu i-a trimis unei cunostinte un SMS care suna asa: "Daca vrei sa nu vorbesti de mine la timpul trecut, da-mi urgent 10.000 de euro. Am mare nevoie de ei." Dar iata ca la timpul trecut se poate vorbi acum de sotia lui, care a cazut se pare la mijloc.

Victor Teodorescu si partenerul lui de afaceri sunt in atentia ofiterilor de la Crima Organizata. Au fost reclamati pentru inselaciune, dar inainte ca oamenii legii sa rezolve cazul, dusmanii lui Teodorescu i-au executat sotia.

Victor Teodorescu avea si afaceri la vedere, dar tot incalcite. A condus o firma de dezvoltare imobiliara care a acumulat datorii uriase. Cartierul inceput de aceasta societate este in paragina de aproape 3 ani. Cand compania a intrat in insolventa, Victor Teodorescu si-a dat demisia din functia de administrator si a trecut de partea creditorilor pe care ii reprezinta ca avocat.

Desi nu cunosc amanuntele, cunoscutii familiei Teodorescu cred ca femeia a platit pentru greselile sotului ei.

Chiar si dupa ce vor pune mana pe cel care a omorat-o pe femeie, anchetatorii mai au cale lunga pana la cel sau cei care au comandat atacul.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu