marime text:

Treninguri si tricouri "de firma", fabricate in China, de 5 milioane de euro, confiscate dintr-un depozit din Ilfov

O afacere croita in afara legii le-a adus milioane de euro celor care au pus-o pe picioare. Comisarii din Ilfov au confiscat dintr-un depozit mizer sute de mii de pantofi si haine.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Marfa contrafacuta, adusa tocmai din China, urma sa ajunga pe rafturile magazinelor si, automat, in sifoniere din toata tara.

In depozitul plin cu marfa contrafacuta erau sute de cutii aruncate una peste alta cu pantaloni de trening, bluze de trening, tricouri si lenjerie intima. Toata aceasta marfa vine din China. Este adusa cu vaporul in Portul Constanta si este transportata in Bucuresti cu zeci de TIR-uri.

Inspectorii Garzi Financiare au confiscat in sambata dimineata marfa in valoare de 5 milioane de euro.

Partea proasta este ca toate aceste razii nu rezolva problema de fond. La inceputul lunii martie, Garda Financiara Bucuresti a descins intr-un complex comercial cu surle si trambite. Atunci au confiscat toata marfa, acum activitatea a revenit la normal.

Marfa confiscata ajunge in cele din urma in magazinele fiscului, unde le este vanduta doritorilor la preturi reduse. Banii incasati ajung la bugetul de stat.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu