marime text:

Trei politisti comunitari i-au cerut mita unui sofer care a parcat pe locul altei persoane

"Ce preferi? 2.500 de lei amenda, sau ne imprietenim?" Asa a fost "abordat" un tanar de politistii comunitari, dupa ce a parcat pe locul platit de un vecin. Cum amenda este uriasa, tanarul a preferat sa le dea mita.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.I-a anuntat insa despre afacere si pe politistii anticoruptie. Din pacate, cum pe un loc de parcare in Bucuresti se bat noua masini, este de asteptat ca astfel de scene sa se repete.

Acest tanar a avut surpriza sa se trezeasca intr-o seara cu politistii comunitari la usa. Parcase in locul unui vecin, in zona Obor din Capitala.

Prima data le-a dat politistilor 50 de lei, iar cand au primit restul, li s-a facut si flagrantul. Sefii politistilor locali care au incercat sa ia mita ca sa nu-l amendeze pe tanar, spun ca subalternii lor sunt, de obicei, blanzi cu cei care gresesc.

Cei care locuiesc in zona, dar si cei care sunt in trecere, nu au unde sa-si lase masina. Daca parcheaza pe un loc platit se pot alege cu amenda. In alte sectoare, se trezesc si cu masina ridicata.

Incidentul s-a produs in sectroul 2, in zona Bucur Obor, un loc in care fluxul de masini este foarte mare. Trebuie sa stiti ca regulile difera de la un sector la altul al Capitalei, dar si de la un oras la altul. Fiecare primar a dat propriile directive privind parcarea. Unii va sanctioneaza cand parcati pe un loc inchiriat, cu o amenda intre 1.500 si 2.500 de lei. Altii va ridica masina. In alte zone, in anumite intervale orare, aveti voie sa ramaneti pe locurile platite, insa nu exista o regula generala.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu