marime text:

Trei morti si patru raniti, intr-un accident in lant, provocat de un sofer de TIR din Cehia!

Trei vieti s-au spulberat pe loc, vineri dimineata, pe DN 7, in judetul Arad. Masina in care se aflau victimele astepta intr-o coloana, pentru ca in zona se repara drumul, iar un TIR care venea din spate a lovit-o cu putere. A proiectat-o apoi in alte doua autoturisme si intr-un microbuz, care stationau si ele. Alti patru oameni au ajuns la spitalul din Arad, cu rani la cap si la maini, in urma acestui accident in lant.  
Trei morti si patru raniti, intr-un accident in lant, provocat de un sofer de TIR din Cehia!

Barbatii care au si-au pierdut viata in accident erau muncitori la Ocolul Silvic. Se inghesuisera alaturi de alti patru colegi intr-o Dacie si asteptau in coloana sa poata sa-si continue drumul, cand moartea i-a lovit necrutatoare.

Dintre raniti, doi au fost chiar in Dacia lovita in plin de TIR, iar ceilalti doi, in celelalte masini implicate in accident.

Soferii care au asistat la toata scenea sunt revoltati si spun ca vinovati de nenorocire ar putea fi cei de la Drumuri, pentru ca nu ar fi semnalizat corespunzator lucrarea. "Gresit", spun munctorii de la drumuri. Politistii le dau dreptate si spun ca singurul vinovat de tragedie este soferul ceh care conducea TIR-ul.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu