marime text:

Autoturism spulberat de un microbuz, langa Brasov. Trei morti si zece raniti!

Opt ambulante si un elicopter SMURD au blocat sambata Drumul National 1, in apropiere de Brasov, intr-o lupta disperata pentru viata. Un microbuz spulberase un autoturism care i-a iesit in fata, pe contrasens. Pentru trei dintre cei implicati in accident, nu se mai intoarce timpul. Au fost insa zece raniti, care strigau inca dupa ajutor.  
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Misiunea cea mai grea au avut-o echipajele de la descarcerare. Au taiat in bucati masina ca sa scoata ranitii, aproape lesinati de durere.

Zece medici si asistenti, condusi de Raed Arafat, i-au preluat pe suferinzi. Multi isi pierdusera cunostinta si au fost resuscitati chiar in mijlocul soselei.

Unul raniti, aflat la limita dintre viata si moarte, a fost trimis cu elicopterul la Targu Mures.

Tanarul dus urgenta direct pe masa de operatie plecase dimineata cu masina, impreuna cu alti patru prieteni, la o cabana, ca sa petreaca week-endul. Nu se stie de ce, dupa ce au trecut de Brasov, soferul n-a mai stapanit volanul si a intrat pe contrasens, unde un microbuz nu l-a putut evita. Trei tineri s-au stins pe loc, iar din microbuz au fost opt raniti.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu