marime text:

Trei morti intr-un cumplit accident! Familia da vina pe gropi, politia pune totul pe seama vitezei

Doi barbati si un copil de numai 9 ani au pierit, vineri noapte, intr-un accident petrecut in judetul Buzau. Masina in care se aflau a intrat cu viteza intr-un copac, s-a facut bucati si a luat foc. Cei aflati inauntru n-au mai avut nicio sansa. Doua femei ii plang acum, in prag de sarbatoare.
Trei morti intr-un cumplit accident! Familia da vina pe gropi, politia pune totul pe seama vitezei

Cu putin inainte de miezul noptii, pe o sosea care leaga Buzaul de Bucuresti, soferul circula cu o viteza extraordinara, spun martorii. Tot ei au fost cei care au sarit in ajutor atunci cand au vazut ca masina izbeste un copac si se imprastie bucati pe camp.

Pentru cei doi barbati si copilul care ii insotea, nu s-a mai putut face absolut nimic. In urma impactului cu pomul, autoturismul s-a transformat intr-o gramada de fiare - s-a rupt practic in doua, dupa care a luat foc.

Pompierii au scos cu greu trupurile fara viata, din ce a mai ramas din autoturism.

Rudele victimelor spun ca soferul era un tanar de isprava si dau vina pe gropile din asfalt, care ar fi putut sa-l deruteze la volan. Politistii insa cred ca soferul a pierdut controlul din cauza vitezei. Dovada stau bucatile din masina imprastiate la mare distanta pe camp.

Barbatii care au sfarsit in accident au lasat acasa doua vaduve, care trebuie acum sa creasca patru copii fara tata. Pentru una dintre sotiile indoliate durerea este cu atat mai mare, cu cat si-a pierdut in accident si unul dintre fii.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu