marime text:

Trei morti, dupa ce o masina condusa de un tanar baut si fara permis a ajuns intr-un rau!

Patru tineri din judetul Arad au zburat miercuri noapte cu masina, spre moarte. Tanarul aflat la volan nu avea permis si bause inainte; nu a tinut cont de asta si a apasat pedala de acceleratie cu putere. A pierdut insa controlul si a ajuns cu autoturismul in raul Mures.  
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Si el, si doi dintre amicii lui si-au pierdut viata. Unul singur a reusit sa scape.

Nenorocirea s-a petrecut in jurul orei 1.00. Cei patru tineri din Pecica au plecat in plimbare cu o masina, pe camp, in apropiere de malul Muresului. Initial, la volan era proprietarul autoturismului, dar la un moment dat a facut schimb cu un prieten care nu avea permis de conducere si a plonjat cu masina in rau.

Baiatul care a scapat cu viata a sarit pe geam, inainte ca masina sa ajunga in apa. A inotat apoi pana la mal si a cerut ajutor unui paznic din zona, care a sunat la 112.

Dupa aproape doua ore, pompierii au scos masina la suprafata si au recuperat un cadavru. Ceilalti doi tineri care au murit au fost luati de ape.

Echipele de salvatori sunt inca in zona, pentru a-i gasi si pe acestia.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu