marime text:

Trei hoti de fier vechi au provocat intarzieri de zeci de minute trenurilor dintre Bucuresti si Moldova

Hotii de fier vechi au devenit pericol public pentru circulatia pe calea ferata. De joi dupa-amiaza, trenurile intre Bucuresti si Moldova ajung la destinatii cu intarzieri de zeci de minute, din cauza a trei tineri care au furat cablurile de la semafoarele feroviare la iesirea din Buzau.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Ca sa previna accidentele, garniturile merg cu viteza redusa si opririle in gari sunt mai lungi decat prevede graficul.

Cei trei suspecti au planuit sa dea lovitura pe lumina. Ca sa nu dureze si nici sa nu-i ia cineva la intrebari, au platit un excavator sa dezgroape firele. La trenurile pe care le-au pus in pericol nu s-a gandit niciuinul.

Cand circuitele au fost intrerupte, dispecerii CFR au semnalat avaria. Mai multe echipe de politisti au ajuns in zona, la timp sa-i prinda pe cei trei in flagrant.

Indivizii au fost retinuti pentru 24 de ore si vineri, procurorii vor cere arestarea lor preventiva. Risca, fiecare, 15 ani de temnita pentru furt calificat. Cel care i-a ajutat cu excavatorul este si el in arest si va fi cercetat pentru distrugere.

Vineri, dupa ce lucratorii CFR vor inlocui cablurile distruse, trenurile vor putea din nou sa circule normal.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu