marime text:

Trei frati, arestati pentre tentativa de omor, dupa o bataie cu bate la discoteca!

Trei frati din localitatea bistriteana Cepari care au lovit cu bate, in noaptea de vineri spre sambata, mai multe persoane din sat cu care au intrat in conflict in timp ce se aflau la discoteca sunt cercetati pentru tentativa de omor.
Trei frati, arestati pentre tentativa de omor, dupa o bataie cu bate la discoteca!

Potrivit unui comunicat de presa transmis, duminica, de Inspectoratul Judetean de Politie Bistrita-Nasaud, incidentul a avut loc la discoteca organizata in satul Cepari din comuna Dumitra.

Conform sursei citate, Politia a fost sesizata prin 112 ca la Caminul Cultural din Cepari a izbucnit o altercatie intre mai multi tineri care se aflau la discoteca.

Astfel, intre fratii Cristian M. (20 de ani), Florin M. (24 de ani) si Ioan M. (28 de ani) pe de o parte si fratii Dumitru C. (27 de ani) si Ioan C. (29 de ani) pe de alta parte, toti din Cepari, a izbucnit un scandal provocat de Gheorghe R., de 18 ani, care a fost insa aplanat de alti oameni.

"In jurul orei 01.30, fratii Dumitru C., Ioan C. si Login C. s-au intors avand asupra lor bate si un levier metalic cu care i-au lovit peste cap si corp pe fratii Cristian M., Florin M., si Ioan M., dar si pe alte persoane prezente", se arata in comunicat.

Cercetarile au fost preluate de procurorul criminalist care le-a deschis dosare penale fratilor Dumitru C., Ioan C., si Login C. pentru tentativa de omor, ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea ordinii si linistii publice si vatamare corporala.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu