marime text:

Trei detinuti de la Penitenciarul din Iasi au incercat sa se sinucida in aceeasi zi!

Dimineata agitata la Penitenciarul de Maxima Singuranta Iasi. Trei detinuti au fost dusi de acolo urgent la spital, dupa ce au incercat sa-si ia zilele. Unul dintre ei, un barbat de 34 de ani, din Bacau, inchis pentru omor, era in starea cea mai grava. Se injunghiase in zona inimii.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Barbatul de 34 de ani, care s-a injunghiat cu un cutit artizanal, a fost deja operat si medicii spun ca este in afara oricarui pericol. Detinutul a fost arestat in 2009, dupa ce si-a ucis amanta. Femeia a fost batuta crunt chiar in apartamentul in care tanarul locuia cu sotia lui.

Joi, inainte ca toti colegii de celula sa se trezeasca, el a scris un bilet de adio in care isi cerea scuze familiei pentru gestul pe care urma sa il faca.

Si in cazul celorlati doi detinuti ajunsi in spital, doctorii spun ca se vor face bine. Unul dintre ei a fost internat dupa ce a inghitit o lingura. Mai are deja in stomac mai multe ace si o bucata de sarma, inghitite in urma cu o luna.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu