marime text:

Trasi la mal - contrabandistii care aduceau tigari cu barca, pe Siret, arestati la Galati

O retea de contrabandisti care introducea tigari in Romania, cu ajutorul mai multor barci, a fost destramata de politistii de frontiera din Galati si de ofiterii SRI.  
Trasi la mal - contrabandistii care aduceau tigari cu barca, pe Siret, arestati la Galati

Ei au aflat ca zeci de persoane au pus la cale o adevarata piata neagra pentru tutun. Fiecare isi stia bine rolul si treaba a mers unsa pana marti, cand capii retelei au cazut in plasa oamenilor legii.

Anchetatorii sustin ca reteau functiona de mai bine de un an. Nimeni nu stie foarte clar cate tigari au introdus in tara inainte de a fi monitorizati. Clar este ca zeci de oameni din localitatea Oancea participau la contrabanda.

Capii retelei de traficanti de tigari sunt trei tineri cu varste cuprinse intre 21 si de 26 de ani. Isi procurau marfa din Republica Moldova si o aduceau cu ajutorul unor barci, pe Prut, pana in localitatea Oancea. Acolo traficantii depozitau tutunul in grajduri si prin gradini, iar apoi il vindeau prin diversi intermediari.

Judecatorii i-au retinut pe cei trei cu mandate de arestare pentru 29 de zile.

De la inceputul anului, politistii de frontiera au depistat peste 50 de persoane care faceau trafic cu tigari si au confiscat peste 300.000 de pachete, in valoare de aproximativ 1 milion de lei.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu