marime text:

TRANSFORMATI IN MONSTRI! Doi minori de 11 ani, acuzati ca au violat un copil de 7 ani!

Un tanar de 20 de ani din Dambovita a fost arestat preventiv, fiind acuzat ca a violat un baiat in varsta de 7 ani, iar alti doi copii de 11 ani sunt suspectati si ei ca l-au supus la perversiuni sexuale pe acelasi minor.
TRANSFORMATI IN MONSTRI! Doi minori de 11 ani, acuzati ca au violat un copil de 7 ani!

Initial, magistratii Tribunalului Dambovita au dispus cercetarea in libertate a tanarului de 20 de ani, din comuna damboviteana Matasaru, suspectat ca a violat un baiat de sapte ani, dar vineri magistratii Curtii de Apel Ploiesti au admis recursul procurorilor damboviteni si au dispus arestarea preventiva a acestuia pentru 30 de zile.

Potrivit reprezentantilor Inspectoratului Judetean de Politie Dambovita, alti doi minori in varsta de 11 ani din comuna Matasaru sunt suspectati si ei ca l-au supus la perversiuni sexuale pe acelasi copil.

"In urma cercetarilor s-a stabilit ca in toamna anului 2010 si in primavara anului 2011 Catalin B., de 20 de ani, impreuna cu doi copii de 11 ani din satul Tetcoiu, comuna Matasaru, au intretinut raporturi sexuale orale cu minorul de 7 ani, faptele petrecandu-se in zona islazului comunal si in spatele scolii", a declarat purtatorul de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie Dambovita, inspector Raluca Trandafir.

Cei doi copii de 11 ani nu sunt acuzati deocamdata in acest dosar, politistii extinzand cercetarile in conditiile in care din declaratiile parintilor copiilor reiese ca acestia ar fi fost si ei violati de tanarul de 20 de ani.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu