marime text:

Tragedie pe E85! Un barbat a murit, iar alte sase persoane au fost ranite, intr-un accident

Trei masini, printre care si limuzina presedintelui Curtii Constitutionale din Republica Moldova, au fost implicate intr-un grav accident, langa Focsani.  
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.In acele momente, un tanar tata aflat la volanul unuia dintre autoturism a murit, iar copilul sau de 3 ani a fost urcat intr-un elicopter si trimis in Bucuresti. S-au intamplat toate din cauza unui sofer care a vrut sa intre pe drumul european fara sa se asigure.

Accidentul s-a produs pe drumul european E85. De vina este un sofer imprudent care a incercat sa intre de pe el fara sa se asigure. S-a izbit de o masina care circula regulamentar si pe care a azvarlit-o intr-o limuzina ce venea din sensul opus. In ea se aflau presedintele Curtii Constitutionale din Moldova si sotia sa.

In urma accidentului unul dintre soferi - primul izbit de masina intrata neregulamentar - a murit pe loc. Sotia lui si copilul se afla in stare critica.

Soferul de la care a pornit totul sustine ca este fara vina.

Dumitru Pulbere, presedintele Curtii Constitutionale din Republica Moldova, se ducea spre Bucuresti, la o conventie. In urma accidentului a fost transportat la spitalul de Focsani pentru un control amanuntit.

Soferului considerat vinovat are acum dosar penal pentru ucidere din culpa si vatamare corporala.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu