marime text:

Tragedie in Gorj - doi tineri au fost gasiti morti in baie!

Tragedie fara seaman in orasul Novaci din judetul Gorj unde doi tineri, o fata de 23 de ani si prietenul ei de 27, au fost gasiti in aceasta dimineata fara suflare in baie Urmau sa se casatoreasca in primavara anului viitor iar vestea mortii lor i-a cutremurat pe cei din familie.
Tragedie in Gorj - doi tineri au fost gasiti morti in baie!

Cei doi tineri au cinat aseara impreuna cu familia baiatului si, la un moment dat, au spus ca se duc la culcare. Inainte de asta au vrut sa faca un dus. De-abia in aceasta dimineata cand au intrat in baie, rudele lor au inlemnit. Erau morti amandoi.

Cel mai probabil, tinerii s-au intoxicat cu monoxid de carbon. Dupa primele cercetari facute de politisti, s-a constatat ca boilerul din baie era alimentat de la o butelie.  In incapere nu exista nici un cos de evacuare a gazelor iar asta i-a facut pe anchetatori sa nu aiba dubii cu privire la cauza mortii.

Initial, rudele si vecinii au crezut ca tinerii au murit electrocutati. Se gandeau ca este posibil sa se fi produs o defectiune la instalatia electrica de incalzire prin pardoseala. Trupurile neansufletite au fost duse la spitalul din localitate pentru autopsie.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu