marime text:

Toaleta de scoala pentru care un primar a platit 900 de milioane de lei vechi, din bani publici!

Un primar din Dolj va ramane in analele comunei, dupa ce a dat pentru un WC de scoala cat pentru trei case frumoase: adica 90.000 de lei. Problema este ca toaleta respectiva arata exact ca o privata din fundul curtii.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Si primarul, si contabilul dau acum explicatii, din arest.

Totusi, faimoasa toaleta de la scoala primara din Giurgita exista: este un rudimentar closet turcesc, ca acum 100 de ani. Iar nota de plata - de aproape un miliard de lei vechi -  starneste uluire printre localnici.

Asta in conditiile in care in capitalele europene o toaleta ecologica moderna costa cel mult 15.000 de euro.

Primarul este banuit ca angaja firme, fara licitatie. De exemplu, a cumparat doua remorci de dezinfectant si le-a varsat efectiv in hazna. Isi platea polita de asigurare de viata din banii primariei si a comandat doua porti de fotbal pe imas, cu 10.000 de lei noi. Nu si-ar fi uitat nici angajatii: unuia dintre ei i-ar fi platit studiile de master. In total, dauna se ridica la 1, 5 milioane de lei noi.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu