marime text:

Tinere din SUA, venite sa ajute copiii din familii sarace, jefuite langa sediul politiei!

Au venit in Romania ca voluntare, sa-i ajute pe copiii din familii sarmane sa vada si partea frumoasa a vietii, dar au cazut prada unui infractor! Patru tinere din Statele Unite au fost jefuite de un individ, care n-a tinut cont de faptul ca apartamentul lor se afla la doar cativa metri de sediul politiei.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.A intrat nestingherit pe fereastra si a plecat cu trei laptopuri si un telefon mobil. Politistii l-au prins insa repede.

Tinerele, voluntare ale unei fundatii umanitare, au sosit la Pitesti in urma cu aproximativ o luna si au fost cazate intr-un apartament de la parterul unui bloc, aflat langa sectia de politie. Sambata dupa amiaza, fetele au plecat in oras, dar au lasat o fereastra deschisa si cand s-au intors acasa, au realizat ca au fost pradate.

Dupa 24 de ore de cautari, politistii l-au prins pe hot. Individul de 20 de ani reusise insa sa vanda unul dintre laptop-urile furate, cu 250 de lei. In fata anchetatorilor, el a povestit, relaxat si chiar amuzat, intamplarea.

Tinerele se temeau ca nu-si vor mai recupera niciodata bunurile.

In scurt timp a fost gasit si cumparatorul, iar laptop-ul a fost recuperat. Fetele vor pleca pentru cateva zile la Brasov, sa se relaxeze, iar la sfarsitul saptamanii se vor intoarce in Statele Unite.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu