marime text:

"Teroristul" care a amenintat cu bomba la concertul AC/DC are un nume: Costel Pleasca!

Electrizantul concert sustinut de rockerii de la ACDC i-a "bagat in priza" si pe reprezentantii fortelor de ordine, nu doar pe fani. La ora 19 si 37 de minute o voce a anuntat la 112 o bomba in Piata Constitutiei, unde se stransesera 55.000 de oameni. In timp ce pirotehnistii au inceput verificarile, politistii l-au gasit pe cel aflat la capatul firului.  
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Este vorba de un muncitor care bause de ziua lui si nu-si aminteste sa fi dat vreun telefon. Poate ca amenda il va trezi totusi din amnezie.

Omul neaga cu vehementa: "Nu am dat eu niciun apel. Si nici nimeni nu a sunat de la telefonul meu, ca eu nu primesc pe nimeni la serviciu, acolo".

Asa isi incepe pledoaria Costel Plesca, cel care dintr-o prostie putea sa anuleze concertul AC/DC. Nu este un fan al genului, cel mai probabil n-a auzit de aceasta trupa si nici macar nu se afla in Piata Constitutiei. Era la serviciu, in ghereta lui din Floreasca, de pe un santier. Si totusi cine a sunat la 112?

Cel mai probabil, telefonul a sunat singur, de capul lui si a anuntat bomba, lasa sa se inteleaga Pleasca: "Eu il port mereu aici la buzunar, muncesc, cateodata si deocamdata nu-l blochez ca sa fie, il tin deblocat.. s-o fi apelat? Ca daca zice ca am sunat eu?! Doaamneeee iarta-maaa ..."

Ar mai fi totusi o ipoteza, care reiese din cele spuse de Costel Pleasca: "De baut am baut ca era ziua mea, dar nu ca sa-mi iau mintile, am baut si eu o sticla de bere la 2 litri. Si pe mine, eram sa rad, m-a bufnit rasul asa, ca sunt terorist! Auzi, eu terorist?!"

Pana la urma, aflam ca telefonul ar trebui pedepsit: "Sa-l ia dracul de telefon, ca acuma arunc cartela asta dracului ca si astazi m-a sunat cineva pe mine si nu stiu nimica!"

Din fericire, apelul nu a constituit o problema foarte mare pentru fortele de interventie, care oricum erau in alerta.

 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu