marime text:

Tentativa de jaf la benzinarie! Talharii s-au speriat si au abandonat cutia cu bani

Dimineata agitata in Dambovita, unde patru indivizi mascati au vrut sa jefuiasca o benzinarie din localitatea Tartasesti. Purtau cagule pe fata cand au intrat in statie, l-au lovit pe unul dintre angajati si au incercat sa fure casa cu bani.  
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Atacul a fost fulgerator, iar cei doi angajati care se aflau in benzinarie n-au apucat sa reactioneze.

Talharii au plecat in final cu mana goala. S-au speriat in mijlocul operatiunii si au abandonat cutia cu bani la iesirea din benzinarie.

Benzinaria are camere de supraveghere, dar imaginile nu le sunt de prea mare ajutor anchetatorilor, pentru ca faptasii aveau fetele acoperite.

Insa sansele sa fie prinsi sunt mari, spun anchetatorii, pentru ca faptasii n-au folosit manusi si au lasat la fata locului o multime de amprente.

Politistilor li se pare suspect ca angajatul agresat nu a depus plangere, asa ca nu exclud posibilitatea ca talharii sa fi avut vreo legatura cu el.

Nu este exclus sa fi actionat la pont: pana miercuri seara, in benzinarie erau o multime de bani. Dar, incasarile au fost predate cu putin timp inainte de atac, asa ca joi dimineata in cutia cu bani nu se aflau decat cateva sute de lei.

 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu