marime text:

Si-a injunghiat fratele, pentru ca nu s-au mai inteles cum s-o imparta pe sotia lui!

Doi frati din judetul Iasi, care impart mai mult decat sangele, dupa cum vorbeste tot satul, au ajuns sa sara unul la gatul celuilalt din pricina unei femei.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Si nu orice femeie, ci chiar sotia unuia dintre ei, cu care celalalt avea, se pare, o aventura. Nu i-a fost insa deajuns ca a intrat in familia fratelui sau si a si sarit la el cu un cutit.

Cel acuzat locuieste in aceeasi casa cu fratele sau mai mic, cu sotia acestuia si cu cei patru copii ai lor. Pentru ca nu a reusit pana la varsta de 40 de ani sa se insoare, omul se mai iubea chiar cu propria lui cumnata, dupa cum spune lumea din sat. 

Desi pare greu de crezut, vecinii spun ca fratele mai mic era de acord sa isi imparta nevasta cu celalalt barbat. Acum, anchetatorii nu stiu de la ce a pornit conflictul, pentru ca nici agresorul, si nici cumnata lui n-au povestit nimic, iar victima e in stare grava, la spital.

Localnicii sunt insa convinsi ca de la femeie s-au inclestat cei doi barbati, ametiti bine de alcoolul consumat din beslug. Cel mare a pus mana pe cutit si nu s-a potoloit decat cand l-a vazut pe mezin intr-o balta de sange. Apoi, si-a descarcat naduful si pe femeia de la care se certau, pentru ca ea a incercat sa-l tempereze.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu