marime text:

Tatal si fiul de 13 ani au mers impreuna sa comita o crima!

O crima ingrozitoare i-au adus in fata politistilor pe un barbat de 30 de ani, din judetul Braila si pe fiul lui de doar 13 ani. Victima lor este o batrana oarba si neputincioasa, in casa careia au intrat miercuri noapte. Un vecin i-a vazut fugind apoi si in urma lor a dat peste cadavrul femeii. Era injunghiata si pe jumatate dezbracata, semn ca probabil suspectii au vrut sa o si violeze.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Crima s-a intamplat la miezul noptii. Un tanar care venea catre casa a vazut lumina aprinsa si poarta deschisa, in casa vecinei sale batrane si oarbe. Omului i s-a parut suspect ca femeia de 84 de ani are casa luminata la ora aceea si a vrut sa verifice daca nu cumva pensionarei ii este rau. Atunci a vazut doi indivizi iesind in fuga din casa femeii. A incercat sa ii urmareasca, insa cei doi au disparut pe o strada. Intors in casa, a gasit-o pe batrana intinsa pe podea, intr-o balta de sange, injunghiata de mai multe ori si pe jumatate dezbracata.

Cu siguranta jaful a fost scopul vizitei celor doi indivizi in casa femeii. Rudele ei spun insa ca batrana nu avea  niciodata mai mult de 300 de lei in casa. Si nici nu avea nevoie de mai multi, pentru ca fiica sa o vizita saptamanal si-i aducea mancare de la Braila.  

Dupa ce au adunat cat mai mult indicii despre cei care au lasat-o fara suflare pe femeie, politistii au ajuns in scurt timp la ei. Barbatul de 30 de ani si fiul lui de 13 au fost ridicati de acasa, pentru audieri.

Baiatul a fost cel care a recunoscut ca ar fi intrat peste femeie, dar tatal sau isi sustine sus si tare nevinovatia. Politistii trebuie sa stabileasca acum daca cel care a lovit-o pe victima cu cutitul este barbatul sau copilul. In plus, astepta si autopsia, pentru a afla daca batrana a fost si violata. In cazul in care el va fi gasit vinovat de omor, risca pana la 25 ani de inchisoare. In schimb, fiul sau, pentru ca are sub 14 ani, nu raspunde penal pentru faptele sale. 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu