marime text:

Tanarul care si-a decapitat tatal ii reprosa acestuia plecarea mamei

Dorul de mama s-ar putea sa-l fi transformat in monstru pe tanarul de 22 de ani, din Dambovita, care si-a decapitat tatal. Rudele spun ca baiatul se plangea intr-una de absenta mamei, plecata de 7 ani la munca in Italia.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Si i-ar fi reprosat tatalui ca din cauza lui a plecat, fapt ce ar explica furia ucigasa cu care s-a napustit asupra parintelui.

Rudele isi amintesc ca baiatul se plangea intr-una ca-i lipseste mama, plecata peste hotare. In zadar ii explicau rudele ca femeia muncea in Italia ca sa aiba el tot ce ii trebuie si sa le tina pe surorile lui in facultate.

La cererea procurorilor, specialistii vor trebui sa afle daca tanarul a avut discernamant, sau nu, cand si-a ucis tatal. Si totodata, sa incerce sa dea o explicatie acestui gest cumplit. Ei spun ca este posibil ca absenta mamei sa-i fi agravat afectiunile psihice.

Suspectul a fost internat in sectia Psihiatrie de la Pucioasa, intr-o camera cu regim special. Deja se afla sub tratament. Nu-si mai luase medicamentele de cateva saptamani, spun apropiatii lui, iar asta ii agravase starea. A fost diagnosticat cu tulburare psihotica organica. Practic, avea halucinatii, spun psihiatrii. Asa se explica si de ce le-a spus anchetatorilor ca si-a confundat tatal cu un demon si din cauza asta l-a lovit cu atata furie.

Zilele urmatoare, va ajunge in fata unei comisii de expertiza psihiatrica. Acolo se va stabili daca avea sau nu discernamant cand a comis crima.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu