marime text:

Tanara rapita si fortata sa se prostitueze, salvata de un client caruia i-a cerut ajutorul!

Un strigat de ajutor, pentru care nimeni n-a avut urechi timp de doi ani, a fost auzit in cele din urma de clientul unei femei obligate sa se prostitueze.
Tanara rapita si fortata sa se prostitueze, salvata de un client caruia i-a cerut ajutorul!

Plangand in hohote, i-a spus celui care platise pentru o noapte cu ea ca din 2009, este prizoniera unor traficanti. Omul i-a intins o mana, lucru pe care zecile de barbati pe care i-a rugat de-a lungul vremii nu l-au facut. Cei care au batut-o crunt si au vandut-o, in tara sau in strainatate, o amenintau mereu ca daca vrea sa scape, ii ucid pruncii.

Tanara, putin trecuta de 20 de ani, abia leaga cateva propozitii. Gandul ca cineva le-ar putea face rau copiilor ei inca nu-i da pace.

Calvarul aceste fete a inceput in urma cu doi ani, cand o prietena a invitat-o sa petreaca la ea cateva zile, intr-un alt oras. Acolo i-a cunoscut pe indivizii care au sechestrat-o.

Fata a implorat de mai multe ori clientii sa o ajute sa scape. Toti i-au promis ca revin cu ajutoare, insa nimeni n-a mai dat niciun semn. A incercat sa fuga. A fost prinsa si batuta crunt. A renuntat o vreme si apoi a simtit ca trebuie sa ceara din nou sprijin. A avut noroc. 

Ofiterii specializati in trafic de persoane stiu ca mii de fete din toata tara pot ajunge extrem de usor victime ale traficantilor.

Politistii de la Crima Organizata le pot oferi protectie victimelor. Le duc in adaposturi secrete, special create, unde le ofera consiliere psihologica si programe de reintegrare in societate.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu