marime text:

Tanar de 19 ani mort dupa ce a cazut de pe scarile unei cladiri dezafectate! Politia cauta vinovatii

Se cauta vinovatii in cazul unei tragedii care a indoliat o familie din Salonta, in judetul Bihor. Un baiat de 19 ani, cel mai mare dintre cei trei frati ai sai, a murit dupa ce a cazut opt metri in gol, de pe scarile interioare ale unui turn de apa dezafectat.   
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Acolo obisnuiau sa se stranga tinerii din zona, ca sa se distreze departe de ochii indiscreti. Politistii incearca sa afle acum daca turnul respectiv nu ar fi trebuit inchis demult.

Cristian si alti cinci prieteni urcasera pana la nivelul doi in turnul de apa. Inauntru nu este lumina, iar balustradele scarilor fusesera furate demult. O clipa de neatentie si baiatul a pasit in gol.

Cand au coborat pana la platforma de la primul nivel, amicii baiatului l-au gasit zdrobit: se lovise cu capul de o teava din fier, iesita din beton. S-a stins putin mai tarziu, in bratele lor, inainte sa vina ambulanta.

Politistii au aflat ca turnul de apa, care n-a mai fost folosit de ani de zile, le apartine celor de la CFR. Urmeaza sa afle de ce a fost lasat neingradit pana acum.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu