marime text:

Fata de 17 ani, violata de sotul prietenei sale! Barbatul si-a invitat si cumnatul s-o abuzeze!

Printr-o experienta terifianta a trecut o fata de 17 ani, din judetul Vaslui. Sotul prietenei sale, careia i-a facut o vizita, a inchis-o in casa si a violat-o, iar apoi si-a chemat si cumnatul sa profite de ea. Baiatul de 16 ani nu s-a dat inapoi, dar acum risca sa imparta si celula cu cumnatul lui.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Fata de 17 ani este inca in stare de soc si pvesteste cu lacrimi in ochi ca suspectii au amenintat-o cu moartea, daca nu le face pe plac. A incercat sa fuga chiar in timp ce era batjocorita, dar barbatii au pus un sac plin in usa camerei, ca sa nu poata trece.

Dupa viol, cei doi au incercat sa o induplece pe victima sa isi retraga plangerea de la politie, in schimbul unei sume de bani. Fata nu a renunta insa, asa ca barbatii au fost retinuti.

Victima retraieste cu groaza momentele de groaza, care i s-au parut lungi cat o viata de om. Nu si-a imaginat nicio secunda ca vecinul de 26 de ani si cumnatul lui ar putea fi un pericol pentru ea. Familile lor s-au inteles mereu bine si s-au ajutat la nevoie. Acum nici nu se gandesta ca i-ar putea ierta.

Cei doi barbati cercetati sunt deja in arestul politiei. Daca vor fi gasiti vinovati de viol si lipsire de libertate, vor ajunge dupa gratii.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu