marime text:

Talharie prin mica publicitate! A jefuit o batrana de tablourile de colectie

Un barbat din comuna bihoreana Salard a fost arestat dupa ce s-a prezentat drept colectionar de arta si a furat din casa unei femei in varsta de 89 de ani doua tablouri de colectie, in valoare de peste 10.000 de euro.
Talharie prin mica publicitate! A jefuit o batrana de tablourile de colectie

Barbatul de 45 de ani a dat un anunt intr-un ziar local prin care se declara un colectionar de arta, oferind sume consistente persoanelor care ar fi avut de vanzare tablouri sau opere de arta.

El a fost contactat de femeie, care, cu buna credinta, l-a informat despre cele doua tablouri pe care le are si pe care dorea sa le vanda contra sumei de 10.000 de euro. "Suspectul s-a prezentat la locuinta victimei sub pretextul ca vrea sa vada si sa cumpere tablourile, iar dupa ce a fost primit in locuinta de femeie, a agresat-o si a luat picturile cu forta, apoi s-a facut nevazut. In urma atacului, victima a suferit leziuni pentru vindecarea carora vor fi necesare 35 de zile de ingrijiri medicale", a declarat purtatorul de cuvat al IJP Bihor, Alina Dinu.
 
In urma cercetarilor, politistii Biroului de combatere a infractiunilor contra persoanei l-au identificat pe barbat, la cateva ore de la comiterea faptei, iar miercuri dimineata acesta a fost ridicat de la domiciliu si dus in arestul Politiei Bihor.
 
Ulterior, acesta fost prezentat la Parchet pentru audieri, iar apoi magistratilor Judecatoriei Oradea, care au emis pe numele acestuia un mandat de arestare preventiva pentru o perioada de 29 de zile.
 
Ancheta politistilor continua, deoarece picturile furate de la batrana nu au fost deocamdata recuperate.
 
Cercetarile sunt ingreunate de faptul ca, desi a fost recunoscut de femeie si exista probe care atesta faptul ca talharit-o, barbatul neaga faptele, declarand ca nu o cunoaste, ca nu a intrat niciodata in casa acesteia si nici nu a vazut tablourile sustrase.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Galerie foto
Scrie un comentariu