marime text:

Talhar de tot rasul - cu cagula si inarmat, dar pus pe fuga de angajata care l-a muscat de deget

Doi barbati cu cagule pe cap si inarmati, au incercat, duminica seara, sa jefuiasca o benzinarie de pe Bulevardul Ion Mihalache din Capitala, insa casiera i-a pus pe fuga, dupa ce l-a muscat de deget pe unul dintre infractori.
Talhar de tot rasul - cu cagula si inarmat, dar pus pe fuga de angajata care l-a muscat de deget
Tentativa de jaf a avut loc in jurul orei 19.15. Cei doi barbati au intrat in benzinarie prin fortand usa din spate. Au ajuns intr-un birou in care se afla sefa de tura.
 
Unul din barbati, care purtau cagula, a apucat-o din spate si i-a pus mana la gura. Femeia a inceput sa strige si l-a muscat pe agresor de deget, ranindu-l. In acest moment, barbatii au fugit tot pe usa din spate, disparand pe Strada Dornei.
 
In momentul cand a auzit strigatul sefei de tura, colega ei, care se afla la casa de marcat, a actionat butonul de panica si a sunat la 112. Un alt angajat al benzinariei i-a alergat pe cei doi indivizi, iar pe Strada Dornei, unul dintre cei doi a scos de la spate un pistol, l-a armat si l-a indreptat catre acesta, determinandu-l sa nu-i mai urmareasca.
 
Politistii au deschis un dosar pentru tentativa de talharie si continua cercetarile, incercand sa-i identifice pe cei doi suspecti.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu