marime text:

Tabara ilegala de romi, evacuata de la marginea orasului Targu Mures

Au vrut si ei sa traiasca la oras si sa se bucure de facilitatile civilizatiei moderne, dar n-au reusit decat sa transforme o padure intr-un focar de infectie. Cinci familii de romi care se aciuasera la marginea orasului Targu Mures au fost trezite din somn in zori si trimise pachet in comuna de unde provin.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Ca sa se asigure ca nu mai au de ce sa ramana acolo, autoritatile le-au culcat colibele la pamant si se vor ocupa ca fiecare in parte sa ajunga la destinatie. Apoi, e problema altei primarii ce se intampla cu ei.

Cei 27 de romi au fost urcati in camioane cu tot avutul lor si dusi in comuna Gheorghe Doja, de unde se pare ca sunt de loc. 

Au venit insa in Targu Mures, pentru ca spun ei, e mai usor sa traiesti intr-un oras mare. Spre susprinderea politistilor, care se asteptau la scandal, oamenii nu s-au opus prea tare mutarii. Cei care nu au acte vor fi amprentati si vor primi unele noi.

Intre timp, autoritatile din Tirgu Mures s-au apucat sa curete zona unde au locuit pana acum romii: colibele au fost daramate si urmeaza sa se faca si salubrizarea zonei.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu