marime text:

Sustine ca a fost batut 5 ore de politisti, printre care o femeie, care l-a lovit cu tocul de la pantof!

Incident uluitor, care arunca o pata neagra pe imaginea Politiei Capitalei. Un tanar din Bucuresti sustine ca a fost legat cu catusele si batut, de cativa agenti ai Sectiei 24.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.La aceasta corectie dura ar fi participat inclusiv o femeie, angajata recent la Ordine Publica. Ea ar fi pus cel mai mult suflet, din moment ce tocurile de la pantofi i-au ramas imprimate pe pieptul victimei.

Ionut Zaharia abia respira de durere. Sustinut de sotie si de mama, merge la Institutul de Medicina Legala. Are vanatai si zagrieturi pe piept si pe spate. Ar fi ajuns in ultimul hal dupa ce, spune el, politistii Sectiei 24 l-au batut timp de 5 ore.

Barbatul ar fi ajuns la sectie pentru ca a refuzat sa se legitimeze, cand niste agenti l-au vazut ca statea la o bere pe strada, cu niste amici. Dupa un schimb de replici, a fost luat pe sus si pedepsit. De oameni, nu de lege.  Dupa o astfel de experienta, victima a depus plangere.

Daca vor fi gasiti vinovati, agentii risca sa fie dati afara din Politie, ca tot se fac restructurari.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu