marime text:

Suspectul principal in cazul crimei din Brasov a mers la resturant, la doua ore dupa omor!

La numai doua ore dupa ce doctorita din Brasov fusese macelarita in casa, cel pe care criminalistii il numesc suspectul numarul 1 mergea elegant, ca sa ia masa la restaurant. Camerele de supraveghere l-au suprins, in timp ce manca linistit, impreuna cu mama, iubita, un frate, si o amica.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Nimic din comportamentul lui nu dadea de banuit, marturiseste mama tanarului de 21 de ani, care de altfel nici nu crede ca el ar fi savarsit omorul. Anchetatorii l-au dus insa in arest, dupa ce i-au gasit amprentele si sangele in vila victimei.

Crima s-a petrecut acum aproape o saptamana, la ora 16.30. O femeie suna atunci ingrozita la 112, dupa ce auzea tipetele doctoritei. 

La ora 18.44, camerele de supraveghere ale unui restaurant inregistreaza intrarea in local a unui tanar elegant, insotit de trei femei. Este chiar Erwin Presmereanu, suspectat ca, inainte cu doua ore ar fi savarsit omorul. Imbracat in pantaloni albi, sacou negru, este insotit de mama, iubita si o colaboratoare a mamei. Dupa doua minute soseste la masa si fratele, Traian.

Dupa aproape 20 de minute, Ervin si mama lui se ridica de la masa si ies. Lipsesc doar doua minute.

Restaurantul in care se afla este unul cu specific traditional -  isi fac aparitia si lautarii, la un moment dat. Nu raman, semn ca au fost refuzati.

La ora 20.37 de minute, cei cinci meseni achita nota si pleaca.

Daca el este cu adevarat criminalul, asa cum sustin anchetatorii, inseamna ca are o extraordinara stapanire de sine.

"Nenorocito, tu ma tineai de vorba in timp ce fi'-tu imi omora nevasta" - i-ar fi spus avocatul traducatoarei lui, in confruntarea de la politie. Suspectul este chiar baiatul colaboratoarei lui.

Desi tanarul nu recunoaste ca ar fi cunoscut-o pe Violeta Teodorescu, familia lui era foarte apropiata de acea a victimei. De 10 ani, mama suspectului traducea documente pentru avocatul Teodorescu. La ora comiterii crimei, femeia era chiar in biroul lui. A fost de fata cand barbatul a primit telefonul prin care era anuntat ca s-a intamplat ceva grav cu sotia lui.

Condamnat la doi si jumatate cu suspendare pentru trafic cu hasis, tanarul de 21 de ani este abia clasa a XI-a. A renuntat la scoala o vreme, tocmai din cauza drogurilor.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Galerie foto
Scrie un comentariu