marime text:

A vrut ucigasul doctoritei din Brasov sa se razbune pe sotul ei?

Un tanar, de 21 de ani, fost traficant de droguri, a fost arestat in cazul doctoritei ucise la Brasov, in vila ei. Criminalistii il numesc suspectul lor numarul 1, dupa ce i-au gasit amprentele pe un robinet din casa si trei picaturi de sange la locul macelului.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Individul repeta ca este nevinovat, dar recunoaste ca a fost deseori clientul sotului victimei, avocat. Acesta din urma este in atentia ofiterilor de la Crima Organizata intr-o dosar cu imprumuturi.

In fata anchetatorilor, Erwin Victor Presmereanu n-a fost prea cooperant. A dat doar o declaratie scrisa in care a spus ca n-a vazut-o in viata lui pe Violeta Teodorescu. Dar anchetatorii stiu sigur ca tanarul a fost in casa victimei. Sambata, criminalistii au ridicat mai multe probe din locuinta in care sta cu chirie, impreuna cu mama lui.

Ramane insa intrebarea "De ce?". Investigatorii stiu deja ca familia suspectului avea relatii de afaceri cu sotul femeii ucise. Anul trecut, fratele tanarului a preluat o firma de la avocatul Teodorescu si tot acesta din urma a reprezentat-o pe mama lor intr-un proces.

Mai mult, se pare ca insusi Erwin Victor Presmereanu a apelat la serviciile avocatului, pentru a obtine un imprumut. Dar multi dintre cei care au vrut sa ia imprumuturi prin intermediul lui Teodorescu se plang acum ca au fost inselati. Spun ca au platit garantii de zeci de mii de euro, dar n-au vazut banii promisi. Plangerile lor fac obiectul unei cercetari a ofiterilor de la Crima Organizata. Nu este exclus ca suspectul sa fi fost si el pacalit si sa fi vrut sa se razbune. Este doar o ipoteza.

Tanarul arestat preventiv pentru 30 de zile nu are un trecut prea "curat". In 2008, Erwin Victor Presmereanu a fost condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare, sub supraveghere, pentru trafic de droguri. La 21 de ani, este inca la liceu, in clasa a X-a. A renuntat la cursuri o vreme, tocmai din cauza stupefiantelor.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu