marime text:

Suparat si beat, un barbat a vrut sa-l "vaneze" fostul sef, pentru ca l-a concediat

Cu o arma de vanatoare si o centura plina cu cartuse la brau, un tanar din Hunedoara a pornit sa isi vaneze fostul patron. N-a putut accepta ca omul l-a dat afara in urma cu trei luni. Acum somer, barbatul de 29 de ani i-a spart locuinta fostului sef, a furat de acolo pusca si cat l-a asteptat sa se intoarca acasa, s-a gandit sa o terorizeze pe soacra omului, care sta in apropiere. Opt focuri a tras pe strada femeii.
Suparat si beat, un barbat a vrut sa-l vaneze fostul sef, pentru ca l-a concediat

Speriati de focurile de arma trase inspre casa unor vecini de-ai femeii si ingroziti de ce ar putea face un om baut cu o arma in mana, localnicii au sunat imediat la politie.

In cateva minute, 20 de mascati au luat cu asalt curtea in care barbatul ameninta cu arma in mana si urla ca-si asteapta seful, ca sa-l impuste. Barbatul a fost luat pe sus de-a dreptul de trupele de interventie, a fost imobilizat iar arma i-a fost ridicata.

Tanarul bause atat de mult incat de-abia se mai putea tine pe picioare, spun anchetatorii. Cand isi va reveni complet din betie, va trebui sa raspunda pentru o lista intreaga de infractiuni.

Tanarul a fost retinut si urmeaza sa fie prezentat judecatorilor cu propunerea de arestare preventiva pentru uz de arma letala, violare de domiciliu, furt si nerespectarea regimului armelor si munitiilor. Pentru toate risca 15 ani dupa gratii.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu