marime text:

Cazul barbatului transat si aruncat la gunoi: pitbulul unuia din suspecti, hranit cu bucati din cadavru?

Ca orice adevar sinistru, si cel despre moartea barbatului gasit in groapa de gunoi din Lugoj trebuia sa iasa la iveala. Un fost subofiter MApN si un politist de pe vremea lui Ceausescu sunt banuiti de crima.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.In casele lor, procurorii au gasit urme de sange. Pentru ca n-au localizat fragmente importante din trupul victimei, autoritatile lanseaza o ipoteza ingrozitoare. Unul dintre autori are un caine de lupta, iar asta ii face sa creada ca oroarea ar putea fi si mai mare.

Arpad Marton, in varsta de 38 de ani, este principalul suspect. Fostul angajat al unei unitati militare din Lugoj, a cazut in patima alcoolului si duce o viata dezorganizata, potrivit apropiatilor. Tot acestia confirma e ca la sfarsitul anului trecut l-au vazut in compania unui barbat sarman.

Asadar, nu este exclus ca necunoscutul sa fie chiar cel gasit pe bucati in groapa de gunoi din Lugoj. Se intampla in 6 ianuarie. Acum, procurorii au gasit in apartamentul subofiterului urme de sange in cada, o cutie in care ar fi fost depozitate bucati de carne, dar si o geanta mare de voiaj plina de pete.

Coincidenta sau nu, Arpad Marton, sta foarte aproape de spitalul din Lugoj. Anchetatorii au stabilit ca din apropiere a fost ridicat si tomberonul in care se afla trunchiul victimei. Dupa acest episod, criminalul putea sa scape usor de cap si de membre.

Fostii superiori ai suspectului au primit cu spaima vestea. 12 ani si-a vazut de treaba si nu a avut apucaturi violente.

Al doilea de pe lista autoritatilor se numeste Ioan Versan, are 58 de ani si pana in 1989 a lucrat ca politist la circulatie. De la Revolutie este somer. Si el a fost vazut prin barurile din Lugoj in compania victimei.

Pe tot parcursul audierilor, cei doi barbati au negat cu vehementa acuzatiile.

Joi au venit rezultatele ADN si procurorii au reusit sa identifice victima. Se numea Titu Veliciu si avea doar 42 de ani. Mai sunt insa multe necunoscute.

Probele de sange gasite in casele suspectilor urmeaza sa fie analizate si comparate cu cele ale lui Veliciu. Apoi barbatii ar putea fi supusi testului cu detectorul de minciuni. Procurorii trebuie sa afle si ce s-a intamplat cu membrele si capul omului, care n-au fost gasite inca.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu